Funktionshinder.se logotyp.
Klicka för att komma till startsidan!
Anpassa utseendet på Funktionshinder.se. Fråga Fh:s panel. Se de senast publicerade texterna indelade i olika kategorier. Till forumet. Se de senaste medlemstexterna och information från administratörerna. Klottra på planket. Sök på Funktionshinder.se efter texter, medlemmar, länkar eller foruminlägg. Länkarkiv - Sök efter länkar till andra sajter.
Sponsra Funktionshinder.se. Kontakta oss som driver Funktionshinder.se. Hjälp / Vanliga frågor. Prylshoppen. utfyllnadsbild
 
fh sponsorer Besök Intressegruppen för Assistansberättigade (IfA) Besök Livihop Besök Atlas Assistans AB ledig sponsorplats

 
expertpanelen -ställ frågor

Här kan du ställa en fråga till någon i vår panel. Din fråga publiceras anonymt, och kan komma att redigeras för att bibehålla anonymiteten. Du måste dock ange din mailadress (om du inte är medlem och inloggad) så att vi kan kontakta dig om det behövs. Panelen besvarar frågor i mån av möjlighet och tid. Sök gärna efter just din fråga, den kan ju ha ställts förut. Om du vill ventilera en fråga med andra medlemmar på FH är du välkommen att skriva i forumen.

Anette
Yrke: Delaktig i nätverket för funktionshindrade föräldrar.  
Inriktning: Ger stöd, råd och tips till föräldrar som har funktionshinder.
   
Bild på Anette
 
ställ en ny fråga till Anette
se tidigare frågor till Anette

Stefan
Yrke: Sex & samlevnadsrådgivare (arbetsterapeut).  
Inriktning: Sex och samlevnad för personer med funktionshinder.
Arbetat med tillåtande attityd, upplysning och rådgivning kring frågor om sexualitet, sex och samlevnad i samband med funktionshinder sedan år 2000.
   
Bild på Stefan
 
ställ en ny fråga till Stefan
se tidigare frågor till Stefan

Agneta
Yrke: Docent, överläkare. Nationellt Respirationscentrum, Danderyds Sjukhus AB

 
Inriktning: Har sedan 1999 arbetat som läkare på Nationellt Respirationscentrum (tid. Andningsdispensären) på Danderyds Sjukhus i Stockholm och vill gärna ta emot frågor gällande kroniskt andningssvikt och hemrespiratorbehandling samt frågor omkring tracheostomi och även sömnapnésyndrom.
   
Bild på Agneta
 
ställ en ny fråga till Agneta
se tidigare frågor till Agneta

Ninnie
Yrke: Konsulent och föreläsare.  
Inriktning: Öppen för frågor om det mesta som handlar om livet med funktionshinder, som exempelvis bidragsmöjligheter, lagar, rättigheter m.m.
Har tidigare arbetat som konsulent med råd och stöd, men fokuserar nu på föreläsningar och driften av funktionshinder.se.
   
Bild på Ninnie
 
ställ en ny fråga till Ninnie
se tidigare frågor till Ninnie

Gerd
Yrke: Arbetsterapeut på Rehabiliteringsmediciska Universitetskliniken Stockholm, Danderyds sjukhus.
Min placering är på Karolinska sjukhuset, Huddinge.
 
Inriktning: Kan svara på alla typer av hjälpmedelsfrågor och har länge arbetat med bostadsanpassningar. Gerd kan även hänvisa om du vill fråga om talhjälpmedel!
   
 
 
ställ en ny fråga till Gerd
se tidigare frågor till Gerd

Karin
Yrke: Socionom, arbetar på kooperativ som rådgivare för både brukare och assistenter.  
Inriktning: Fokuserad på arbetsmiljö kontra brukarens hem, konflikthantering, avtalsfrågor inom KFO-Skaf samt behjälplig med tim- och andra ansökningar och överklaganden. Är även funktionshindrad förälder med tre vuxna barn, och föreläsare/informatör.
   
Bild på Karin
 
ställ en ny fråga till Karin
se tidigare frågor till Karin

Linda Larsson
Yrke: Sjukgymnast på PUFFA träningscenter i Stockholm, f.d. Viktväktarkonsulent.  
Inriktning: Jag svarar på frågor kring hälsa, friskvård och träning för rörelsehindrade och om sjukgymnastiska behandlingsmetoder.
Om jag själv inte kan svara på någon fråga så lovar jag att vidarebefordra den till rätt expert och sedan översätta svaret här.
   
Bild på Linda Larsson
 
ställ en ny fråga till Linda Larsson
se tidigare frågor till Linda Larsson

 

© Copyright 1999-2025 Funktionshinder.se
Läs Fh:s regler | Kontakta Administratörerna för Fh | Om cookies på Fh