Funktionshinder.se logotyp.
Klicka för att komma till startsidan!
Anpassa utseendet på Funktionshinder.se. Fråga Fh:s panel. Se de senast publicerade texterna indelade i olika kategorier. Till forumet. Se de senaste medlemstexterna och information från administratörerna. Klottra på planket. Sök på Funktionshinder.se efter texter, medlemmar, länkar eller foruminlägg. Länkarkiv - Sök efter länkar till andra sajter.
Sponsra Funktionshinder.se. Kontakta oss som driver Funktionshinder.se. Hjälp / Vanliga frågor. Prylshoppen. utfyllnadsbild
 
fh sponsorer Besök Livihop Besök Intressegruppen för Assistansberättigade (IfA) Besök Atlas Assistans AB ledig sponsorplats
 
Funktionshinderrelaterat
Arbete / Studier (1760 inlägg)

Hoppa till första nya inlägget!

Skriv ut denna trådSkriv ut denna tråd   Tipsa en vän om denna trådTipsa en vän om denna tråd
Ämne: Sjuksköterska sökes
Av: JonHart 2017-07-24 Kl 17:54
huvudinlägg

Är du intresserad av att arbeta natt i hemsjukvården i stadsdelen Centrum tillsammans med oss andra nattsjuksköterskor? Våra chefer satsar på och är måna om oss, nattsjuksköterskor i stadsdelen Centrum. För att förbättra arbetsmiljön för sjuksköterskorna på natten har man nu valt att förstärka med en ytterligare kollega under nattarbetspasset vilket betyder att vi vissa nätter kommer att vara 3 sjuksköterskor som arbetar tillsammans.

Vi är ett trevligt gäng bestående av fem kompetenta och engagerade sjuksköterskor och söker dig som vill bli en del av vårt team! Vi utgår från trevliga lokaler på Bohusgatan och kommer under 2018 införa en aktivitetsbaserad arbetsplats.

Tjänsten är på 77,07 % vilket innebär att man arbetar 14 nätter i månaden.

Som nattsjuksköterska i Centrum är du ansvarig för patienter inskrivna i allmän hemsjukvård, ASIH och boende på korttid och äldreboende i stadsdelen. ASIH patienter tillhörande stadsdelen Majorna-Linné omfattas också av upptagningsområdet.

Vården utgår från personcentrerad vård och omsorg, vilket bygger på den enskildes behov och önskemål. Besöken är både planerade men också akuta bedömningar görs. I vården ingår specifik omvårdnad, medicinska behandlingar och vård i livets slut med stöd till anhöriga.

I arbetsuppgifterna ingår även att vårda barn, både kurativa och palliativa med stöd av barnkliniken på Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Vi söker Dig som tycker om att vårda patienten i sin hemmiljö såväl i ordinärt som i särskilt boende. Du är legitimerad sjuksköterska med några års yrkeserfarenhet. Körkort och körvana är ett krav. Det är viktigt att Du är positiv, ser möjligheter i situationer, har en god samarbetsförmåga samt att Du självständigt kan överblicka, prioritera och genomföra dina arbetsuppgifter. Du tycker om att arbeta självständigt men har samtidigt en god samarbetsförmåga med olika personalkategorier.

Övrig information

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med trevliga kollegor, goda utvecklingsmöjligheter, friskvårdsförmåner i form av friskvårdsbidrag, rabatterade bad- och motionskort samt personalstöd från SOS international.

Som medarbetare i Centrum har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/url/forward
/ec138e679a5c


Redigerat 2017-07-24 17:55

 
Svara

 

Klicka här för att anmäla detta inläggBlankstegRapportera detta inlägg


Svar på huvudinlägg
Ämne: Sjuksköterska sökes
Av: Beavis 2017-07-24 Kl 21:21
 

Centrum vart?


Svara

 

Klicka här för att anmäla detta inläggBlankstegRapportera detta inlägg


 

Till sidans topp

Visa trådindex

Forumkategorier, rubriklogo

fh sponsorer Besök Atlas Assistans AB Besök Intressegruppen för Assistansberättigade (IfA) ledig sponsorplats
 

© Copyright 1999-2025 Funktionshinder.se
Läs Fh:s regler | Kontakta Administratörerna för Fh | Om cookies på Fh