Funktionshinder.se logotyp.
Klicka för att komma till startsidan!
Anpassa utseendet på Funktionshinder.se. Fråga Fh:s panel. Se de senast publicerade texterna indelade i olika kategorier. Till forumet. Se de senaste medlemstexterna och information från administratörerna. Klottra på planket. Sök på Funktionshinder.se efter texter, medlemmar, länkar eller foruminlägg. Länkarkiv - Sök efter länkar till andra sajter.
Sponsra Funktionshinder.se. Kontakta oss som driver Funktionshinder.se. Hjälp / Vanliga frågor. Prylshoppen. utfyllnadsbild
 
fh sponsorer Besök Intressegruppen för Assistansberättigade (IfA) Besök Atlas Assistans AB Besök Livihop ledig sponsorplats
 
Funktionshinderrelaterat
Arbete / Studier (1760 inlägg)

Hoppa till första nya inlägget!

Skriv ut denna trådSkriv ut denna tråd   Tipsa en vän om denna trådTipsa en vän om denna tråd
Ämne: Specialistläkare sökes
Av: JonHart 2017-04-18 Kl 06:56
huvudinlägg

Välkommen till Neurologiska rehabiliteringskliniken vid Stora Sköndal, där vi har 40 års erfarenhet av att bedriva kvalificerad specialiserad neurologisk rehabilitering i sluten- och öppen vård, samt sedan 2015 även en specialistläkarmottagning för ME/CFS (myalgisk encefalopati/chronic fatigue syndrome) på uppdrag av SLL.

Majoriteten av inneliggande patienter kommer hit direkt från akutsjukhus. Behandlingsprogrammen som utvecklats på vår Dagrehabilitering är i vissa fall unika i Sverige. ME-mottagningen är en av två i Stockholm, med nu fyra läkare och ett fullständigt rehabteam. Genom samarbete med bland annat Karolinska Institutet och delägarskap i Ersta/Sköndal/Bräcke Högskola bedriver vi också utbildning och forskning.

Som läkare hos oss blir du en del av våra multiprofessionella team med mottagningsarbete på ME-mottagningen, du ansvarar för läkarinsatser på dagrehabiliteringen och i perioder även på vårdavdelningen för inneliggande. Du ansvarar också för överblick över patientens rehabiliteringsprocess, handledning av underläkare i specialistutbildning och du kan ta aktiv del i vårt utvecklingsarbete och forskning.

Du möter engagerade och kunniga arbetskamrater, med ett strukturerat arbetssätt och varm atmosfär. Vi lägger stor vikt vid fortbildning och kompetensutveckling. Stora Sköndal är i ett dynamiskt skede med utveckling mot fler verksamhetsgrenar och målgrupper.

Vår Neurologiska rehabiliteringsklinik finns i nyrenoverade lokaler på Stora Sköndals parkområde vid Drevviken, 10 minuter från Stockholms innerstad.

Vi söker dig som har specialistkompetens i neurologi eller rehabiliteringsmedicin. Du är kommunikativ, lyhörd och har förmåga att entusiasmera. Erfarenhet av neurologisk slutenvård och teamarbete inom rehabilitering är meriterande. Intresse för diagnosen ME/CFS är nödvändig. God samarbetsförmåga, förståelse för teamarbete och personlig lämplighet har stor betydelse.

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/url/forward
/b855d9a1b3ea

 
Svara

 

Klicka här för att anmäla detta inläggBlankstegRapportera detta inlägg


 

Till sidans topp

Visa trådindex

Forumkategorier, rubriklogo

fh sponsorer Besök Intressegruppen för Assistansberättigade (IfA) Besök Atlas Assistans AB ledig sponsorplats
 

© Copyright 1999-2025 Funktionshinder.se
Läs Fh:s regler | Kontakta Administratörerna för Fh | Om cookies på Fh