Funktionshinder.se logotyp.
Klicka för att komma till startsidan!
Anpassa utseendet på Funktionshinder.se. Fråga Fh:s panel. Se de senast publicerade texterna indelade i olika kategorier. Till forumet. Se de senaste medlemstexterna och information från administratörerna. Klottra på planket. Sök på Funktionshinder.se efter texter, medlemmar, länkar eller foruminlägg. Länkarkiv - Sök efter länkar till andra sajter.
Sponsra Funktionshinder.se. Kontakta oss som driver Funktionshinder.se. Hjälp / Vanliga frågor. Prylshoppen. utfyllnadsbild
 
fh sponsorer Besök Intressegruppen för Assistansberättigade (IfA) Besök Livihop Besök Atlas Assistans AB ledig sponsorplats
 
Funktionshinderrelaterat
Kärlek / Sex (4129 inlägg)

Hoppa till första nya inlägget!

Skriv ut denna trådSkriv ut denna tråd   Tipsa en vän om denna trådTipsa en vän om denna tråd
Ämne: PRIDE NÄSTA VECKA!
Av: Legoprinsessan 2006-07-28 Kl 18:01
huvudinlägg

FHOBIT (Funktionshindrade Homo-Bi-Transpersoner) är en förening som har funnits i ett år. Vi startade den för att vi tycker det är viktigt att synliggöra hbt-funkisar både som grupp, och individer. Vi har fått igenom en hel del bra saker under året, t ex att RFSL´s tidning finns som taltidning, och att det finns tyslig tillgänglighetsinfo i pridekalendern. Vi har en hel del intressanta aktiviteter under årets pride, som jag absolut tycker att ni ska gå på om ni har möjlighet.

FHOBIT härjar på pride!
Krönika av Legoprinsessan 2006-07-26


Halloj alla Crips! Snart är det dags för Stockholm Pride igen. I år har FHOBIT förutom årsmötet, också två andra asbra aktiviteter, det vore ju trevligt om så många som möjligt sluter upp, inte minst på paraden!
Samtliga aktiviteter äger rum
TORSDAG 3 AUGUSTI I PRIDE HOUSE I SAL A 109

12:00-12:50
Queer CripsI filmen får vi se fem av författarna till antologin Queer Crips högläsa sina bidrag till boken. De fem männen berättar om sina queera och crippa liv. Filmen är på engelska och ej textad.

13:00-15:50
Skriv ditt liv – om stolthet och fördom
FHOBIT (funktionshindrade HBT-personer)
Du som är funktionshindrad HBT-person – du måste ha mycket att berätta. Hur ser ditt liv ut? Svårigheter, glädjeämnen? Stolthet och fördom? Hur går det med integriteten när man är i beroendeställning? Sex och kärlek, hur funkar det?
Minns du din första kyss? Hur det kändes att komma ut?
Har du kommit ut – eller väntar du på rätt tid, rätt tillfälle, rätt person?

Kom och skriv! Tillsammans berättar vi våra liv. Förhoppningsvis ska våra texter sedan resultera i en gemensam skrift om våra liv och erfarenheter.

Glöm inte att ta med eget skrivmaterial, vi har begränsad tillgång på block och pennor.


13:00 - 15:50
FHOBITs årsmöte
Organisationen FHOBIT bildades under Pride 2005 och har bedrivit verksamhet sedan dess. Alla som är intresserade av organisationens arbete är välkomna att delta på årsmötet.
Vill du veta mer ring oss på: 073 843 10 12 eller e-posta oss på info@fhobit.se För att ta del av årsmöteshandlingarna surfa in på http://www.fhobit.se Medverkande: Gunnel C Rönn, Linda Åkesson, Sari Nykvist, David Gustavsson och Finn Hellman

Å glöm för allt i världen inte paraden på lördagen 5 augusti!
För mer info om den (obs! ny väg) se länken:
http://www.stockholmpride.org/nyheter/155

CYKELTAXI

Vore bra om ni anmäler er till fhobitmobilen eller via mail om ni är säkra på att gå paraden och vill ha cykeltaxi så att vi kan boka det. Pris: 350 kr per timme med chauffär (räkna med att det tar 3-4 timmar), för ytterligare 250 kr dekorerar de med balonger och blommor. Det får plats 2 personer i varje taxi.

VÄLKOMNA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Redigerat 2006-07-30 16:43

 
Svara

 

Klicka här för att anmäla detta inläggBlankstegRapportera detta inlägg


 

Till sidans topp

Visa trådindex

Forumkategorier, rubriklogo

fh sponsorer Besök Intressegruppen för Assistansberättigade (IfA) Besök Atlas Assistans AB ledig sponsorplats
 

© Copyright 1999-2024 Funktionshinder.se
Läs Fh:s regler | Kontakta Administratörerna för Fh | Om cookies på Fh